Sikkerhetsdagen 2016

Kristiansand | Scandic Bystranda | 19. mai

Scandic Bystranda

19. mai

08.30 - 14:45

Gratis

Oppfyller din virksomhet myndighetenes krav til personvern og trygghet?

Personvern handler som retten til eget privatliv, og retten til å bestemme over egne personopplysninger.

Det har lenge vært arbeidet med en personvernforordning i EU som skal gjelde likt i alle medlemslandene. Gjeldene personverndirektiv ble vedtatt for snart 20 år siden, da internett var i sin spede begynnelse og ingen tenkte tanken på cyberkriminalitet.
 
Økte krav til informasjonssikkerheten forplikter virksomheter til å investere i nødvendige sikkerhetstiltak som trygger bedriftens data ytterligere.
 
På Sikkerhetsdagen tar vi deg gjennom aspektene som er viktige for å skape et effektivt og sikkert IT-miljø, slik at din virksomhet er rustet til å oppfylle myndighetenes krav til personvern og trygghet. 

Tid

Beskrivelse

08:00

Oppmøte og registrering

08:30

Velkommen v/Atea

08:45

Key Note: Thomas Olsen har doktorgrad i personvernrett, og er leder for Advokatforeningens lovutvalg for IKT og personvern. Hans spisskompetanse omfatter bl.a. risikovurderinger, avtalevilkår og rettslige rammer for skytjenester. Olsen er medforfatter av "Personvernhåndboken" (Gyldendal 2016) som gir konkrete eksempler og tips til hvordan personvernregelverket kan etterleves i praksis.

09:30

Sikker Sky
De fleste virksomheter har behov for å migrere applikasjoner mellom utviklingsmiljøer og privat til offentlig sky. Endringer kommer raskere enn noen gang tidligere, og dette stiller krav til en mer dynamisk IT-drift. I tillegg må du også være sikker på at alle applikasjoner leveres på en sikker måte selv om de tilbys via hybride skyløsninger. Med Citrix NetScaler kan bedrifter enkelt ivareta sikkerheten applikasjonene er avhengig av uansett lokasjon. ​Foredragsholder: Snorre Hansen, Lead Systems Engineer Nordics Citrix

10:10

Pause

10:25

Nettverket - en bærebjelke og sikkerhetstrussel
Nettverket er bærebjelken for kommunikasjon og samarbeid. Paradokset er at det samtidig er bedrifters største sikkerhetstrussel. Hele nettverket/infrastrukturen må sees på som en aktiv komponent i sikkerhetsløsningen og Cisco vil gi en oppdatering på hvordan dette kan gjøres og hvilke fordeler det gir til din virksomhet.Foredragsholder: André Lambertsen, Cisco

11:05

Zero Day Protection
Målrettede angrep, Advanced Persistent Threats (APT), fleretrinns skadelig kode... Cyberkriminelle fortsetter å fornye seg, angripe og til slutt bryte seg inn hos organisasjoner og deres eksisterende sikkerhetsløsninger. Når angrepene har blitt mer sofistikerte må sikkerhetsløsninger også bli mer avanserte for å beskytte organisasjonene. Fortinet  Advanced Threat Protection Framework er en sikkerhetsplattform som gir beskyttelse mot generiske angrep og Zero-Day angrep fra klient til datasenter. Det er vår løsning for å håndtere fremtidige trusler i ditt nettverk. Foredragsholder: Nils Roald, Country Manager Fortinet

11:45

Lunsj

12:45

Bedriftens alarmsystem - synlighet i alle sikkerhetsløsninger
Verden digitaliseres – konkurransen om å være raskere, mer personlig, brukervennlig og tilgjengelig øker dramatisk. Et sterkt konkurransefortrinn er en enhetlig, robust og sikker plattform for bedriftens informasjonssystemer. Intelligente sikkerhetsløsninger fra IBM samler logger, alarmer, nettverkstrafikk og hendelser fra alle sikkerhetsprodukter i ETT sikkerhetskonsoll for å sikre at man effektivt forhindrer, oppdager og responderer på hackerangrep, ondsinnet programvare, feilbruk av administrative tilganger og manglende sikkerhetsoppdateringer.
Foredragsholder: Eirik Gulbrandsen, Security Evangelist, Arrow ECS Norway

13:25

Sikkerhet som en tjeneste
Hvordan kan din bedrift være trygg på at sikkerhetshendelser blir analysert, varslet og håndtert hele døgnet? Sikkerhet som en tjeneste ivaretar sikkerheten på tvers av sikkerhetsprodukter og/eller tjenester. En presentasjon av sikkerhetstjenestene Security Console og Managed Security.
Foredragsholder: Idar Lund, Atea AS

14:05

IRT - din venn i ulykka
Oppsummering av dagens hovedpunkter samt en gjennomgang av hvordan Atea kan bistå kunder lokalt med tilpassede løsninger og tjenester. 
Foredragsholdere: Thomas Tømmernes,  Atea AS

14:45

Takk for i dag!

Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.