Sikkerhetsdagen 2016

Oslo | Felix Konferansesenter | 11. mai

Felix Konferansesenter
Aker Brygge

11. mai 2016

08:00-14:45

Gratis

Oppfyller din virksomhet myndighetenes krav til personvern og trygghet?

På Sikkerhetsdagen tar vi deg gjennom aspektene som er viktige for å skape et effektivt og sikkert IT-miljø, slik at din virksomhet er rustet til å oppfylle myndighetenes krav til personvern og trygghet. 
 
Personvern handler som retten til eget privatliv, og retten til å bestemme over egne personopplysninger. Det har lenge vært arbeidet med en personvernforordning i EU som skal være lik i alle medlemslandene. Gjeldene personverndirektiv ble vedtatt for snart 20 år siden, da internett var i sin spede begynnelse og ingen tenkte tanken på cyberkriminalitet.
 
Økte krav til informasjonssikkerheten forplikter virksomheter til å investere i nødvendige sikkerhetstiltak som trygger bedriftens data ytterligere.
 
Vi gir deg et sanntidsbilde av de vanligste truslene og rådene du trenger for å unngå dem.

Tid

Beskrivelse

08:00-08:30

Registrering og kaffe

08:30-08:45

Velkommen og intro v/ Kim Grove-Knutsen, Regionsdirektør Atea AS

08:45-09:30

Risiko i det digitale rom anno 2016
Her får du et unikt innblikk i det digitale trussel- og risikobildet fra det nasjonale fagmiljøet for IKT-sikkerhet. Nasjonal Sikkerhetsmyndighet er nasjonal varslings- og koordineringsinstans for alvorlige dataangrep og andre IT-relaterte sikkerhetshendelser.
Foredragsholder: Roar Thon, Fagdirektør Sikkerhetskultur, ​Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM)

09:30-10:10

Sikker sky
Hybrid Cloud med sikker tilgang til bedriftens applikasjoner i både skyen og på datasenteret er den nye normalen. Få økt sikkerhet og bedre brukeropplevelse med federering og Single Sign On-løsninger.
Alle brukerdata lagres og administreres på et sted, og federering sørger for en enkel pålogging og sikker tilgang til applikasjoner i skyen, på datasenteret og i offentlige skytjenester som Azure og Amazone.
F5 vil også vise federering med Identity Providers som ID-porten.
Foredragsholder: Per Bøe & Petter Chr B Hauger, F5 Networks

10:10-10:25

Mingling i partnerområde. Lett servering.

10:25-11:05

Nettverket - en bærebjelke og sikkerhetstrussel
Nettverket er bærebjelken for kommunikasjon og samarbeid. Paradokset er at det samtidig er bedriftenes største sikkerhetstrussel. 
Hele nettverket/infrastrukturen må sees på som en aktiv komponent i sikkerhetsløsningen og Cisco vil gi en oppdatering på hvordan dette kan gjøres og hvilke fordeler det gir til din virksomhet.
Foredragsholder: Christian Nordve, Cisco

11:05-11:45

Zero Day Protection
Null
 skadevare på null sekunder. Check Point demonstrerer flerlags-beskyttelse med fokus på å stoppe alle trusler og holde bedrifter flere steg foran angriperne. Live demo fra scenen med hvordan ZeroDay skadevare som f.eks. «CryptoLocker» stoppes før brukerens miljø blir infisert.
Foredragsholder: Arnfinn Strand, Security Engineer, Check Point

11:45-12:45

Lunsj i restauranten & mingling i partnerområde

12:45-13:25

Bedriftens alarmsystem: Synlighet i alle sikkerhetsløsninger
Verden digitaliseres – konkurransen om å være raskere, mer personlig, brukervennlig og tilgjengelig øker dramatisk. Et sterkt konkurransefortrinn er en enhetlig, robust og sikker plattform for bedriftens informasjonssystemer. Intelligente sikkerhetsløsninger fra IBM samler logger, alarmer, nettverkstrafikk og hendelser fra alle sikkerhetsprodukter i ETT sikkerhetskonsoll for å sikre at man effektivt forhindrer, oppdager og responderer på hackerangrep, ondsinnet programvare, feilbruk av administrative tilganger og manglende sikkerhetsoppdateringer.
Foredragsholder: Eirik Gulbrandsen, Security Evangelist, Arrow ECS Norway

13:25-13.40

Mingling i partnerområdet. Lett servering.

13.40-14.20

Sikkerhet som en tjeneste
Hvordan kan din bedrift være trygg på at hendelser i nettet blir analysert, varslet og håndtert hele døgnet? Sikkerhet som en tjeneste ivaretar dette på tvers av sikkerhetsprodukter og/eller tjenester. Du kan sove trygt med sikkerhetstjenestene Security Console og Managed Security.
Foredragsholder: Idar Lund, Atea

14.20-14.45

Incident Response Team - din venn i ulykka
Mistenker du et angrep eller står midt i en kritisk situasjon? Incident Response Team (IRT) er IT-sikkerhet sitt svar på Ghost Busters. Unngå angrep og forminsk skadeomfanget betydelig med IRT i ryggen. Vi oppsummerer også dagen med de viktigste action-punktene for din IT-sikkerhet fremover.
Foredragsholder: Thomas Tømmernes, Salgssjef IT-sikkerhet, Atea AS

Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.